Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen

Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen
Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette voor Mannen
150 ml
129,10

Code: CHA0035 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Chanel Allure Homme Sport
Samenstelling

Verleg je grenzen met de vaardigheden van een roofdier. De eau de toilette Chanel Allure Homme Sport werd gemaakt voor alle mannen die houden van uitdagingen en het verleggen van hun grenzen. De levendige tonen van mandarijn in combinatie met expressieve witte musk zorgen voor een fantastische frisheid en intens aroma.

  • kruidig-houtachtige geur
  • voor de actieve man die verlangt naar succes
  • geschikt om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
Als eerste ruik je de zoetige tonen van mandarijn en sinaasappel in combinatie met zoute, mariene akkoorden. Na een tijdje, als de topnoten stilaan wegebben, treedt pikante peper op de voorgrond samen met bitterzoete neroli en ceder die ervoor zorgen dat je de geur nooit meer vergeet. Uiteindelijk winden de basisnoten van oosterse vanille, witte musk, amber en tonkaboon je om hun vinger en vergezellen je nog tot lang na het opdoen van de geur.  

Verhaal van de geur
De geur Chanel Allure Homme Sport werd gelanceerd in 2004 en is van de hand van parfumeur Jacques Polge.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zee Noten , Sinaasappel , Aldehyden , Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Neroli , Ceder , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Elemi , Amber , Witte Muskus , Tonkaboon , Vetiver
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Chanel

De oprichter van het merk Chanel, bijgenaamd de koningin van de mode, Gabrielle Bonheur Chanel, werd geboren in 1883 in het West-Franse stadje Saumur. Ze veroverde de modewereld pas in Parijs en dat deed ze met haar progressieve ontwerp van een kostuum met een pantalon en een rok.

Coco Chanel begon als barzangeres, waar ze ook haar bijnaam kreeg. Al in 1912 opende ze haar eerste modesalon en ze werkte zich als snel op tot erkend modeontwerpster. In het midden van de 20e eeuw gaf ze de trend aan in de haute couture en het merk Chanel werd gedragen door personen als Jacqueline Kennedy en Grace Kelly.

Het duurde niet lang of G.B. Chanel breidde haar belangstelling uit naar de cosmetica en de parfumerie. Het allereerste parfum van Chanel werd gelanceerd in 1921. Dat was het legendarische Chanel N° 5, dat tegenwoordig nog steeds een van de bekendste en best verkopende geuren ooit is. We kunnen gerust zeggen dat ook de parfums Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport en Chanel Gabrielle Chanel cultparfums geworden zijn.

Review Chanel Allure Homme Sport