BvlgariMan Wood Essence Gift Setvoor Mannen

Bvlgari Man Wood Essence Gift Set  voor Mannen
Bvlgari Man Wood Essence Gift Set  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
79,90

Je bespaart 25%
59,64

Op voorraad | Code: BVL07479

Eau de Parfum 100 ml + Aftershave Balsem 100 ml + cosmetica tas

1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Bvlgari Man Wood Essence in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • doet elke man plezier
  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • prachtig tasje als geschenk

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Aftershave Balsem 100 ml
  • cosmetica tas

Samenstelling

Geursoort
houtachtig
Set variant
Gift Set

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.