Biotherm Sun After

After Sun Crème

Biotherm Sun After After Sun Crème
Biotherm Sun After After Sun Crème
Biotherm Sun After After Sun Crème
200 ml
25,80

Code: BIO0671 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
morgen al dinsdag 17-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Biotherm Sun After

Het middel na het zonnebaden Biotherm Sun After zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • intensiveert en verlengt het bruinen
  • geeft een fris gevoel
  • voedt de huid in de diepte

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden. Laten absorberen, niet afvegen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Biotherm

Het merk Biotherm merk is gebaseerd op harmonie met de natuur. De parfums en cosmetica van Biotherm vertegenwoordigen de energie van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve substanties.

De geschiedenis van het bedrijf begon in 1952, toen het als eerste een lijn van vochtinbrengende producten en zonnebrandartikelen ontwikkelde. Biotherm was het eerste bedrijf dat een buste-verstevigende crème lanceerde. De belangrijkste cosmeticaproducten van het merk betreffen de exclusieve huidverzorging voor mannen en het bedrijf behoort op dit gebied tot op de dag van vandaag tot de marktleiders.

De eaux de toilette werden in 1997 aan het assortiment van dit merk toegevoegd. De parfums van Biotherm zijn fris en bekoorlijk, overwegend met natuurlijke accenten. De producten van Biotherm worden vooral gewaardeerd door moderne vrouwen en mannen een hoge kwaliteit op basis van natuurlijke werkzame stoffen verlangen.

Beoordeling Biotherm Sun After

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu