Biotherm Sun After Crème NacréeAfter Sun Crème

Biotherm Sun After Crème Nacrée After Sun Crème
Biotherm Sun After Crème Nacrée After Sun Crème
30,90

Je bespaart 17%
200 ml
25,50

Code: BIO0671 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Product beschrijving Biotherm Sun After Crème Nacrée

Het middel na het zonnebaden Biotherm Sun After Creme Nacrée zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • intensiveert en verlengt het bruinen
  • geeft een fris gevoel
  • voedt de huid in de diepte

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden. Laten absorberen, niet afvegen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.