Badzout

Meest verkocht

Geurend badzout

Badzout werkt heerlijk ontspannend en gaat bovendien allerlei huidproblemen te lijf. Laat het bad vollopen, laat je er langzaam inzakken en zet al je zorgen overboord. Geniet van je eigen thuisspa!

Speciaal voor jou hebben we de beste soorten badzout met zout uit de Dode Zee, magnesium en lavendel-, rozen of eucalyptusgeur én speciaal badzout voor je voeten gevonden.

Waarom badzout gebruiken?

  • Badzout is niet alleen een fantastisch product om te ontspannen, waartoe de bedwelmende geur dan ook zeker uitnodigt. Het heeft vooral ook een regenererend effect. Zout is rijk aan mineralen en helpt daardoor de symptomen van huid- en andere aandoeningen te verlichten.
  • Tot de populairste ontspannende soorten badzout behoort ongetwijfeld lavendelzout, dat geweldige kalmerende eigenschappen heeft, maar ook helpt tegen kramp en reumatische pijn.
  • Ook is er veel vraag naar zout uit de Dode Zee, dat de toestand van acne of psoriasis verbetert. Zeezout heeft bovendien een gunstige uitwerking bij stress en migraine, helpt bij ontgifting van het lichaam en tegen bovenmatige transpiratie van de voeten.
  • Ook badzout met magnesium is het vermelden waard. Dat heeft een weldadige uitwerking bij huidaandoeningen, reuma en artritis, spierkrampen, gewrichtspijn en menstruatiepijn.

Vind bij ons het beste badzout tegen fantastische prijzen en verwen je lichaam en geest eindelijk eens met het zo verdiende moment van ontspanning!

Onze tip: probeer ook eens de populaire bruisballen voor in bad of badschuim en gun jezelf een ontspannend bad.