Ga naar hoofdcontent

Oriflame

Over het merk Oriflame

Het merk Oriflame brengt al meer dan 50 jaar cosmetica geïnspireerd op de Zweedse natuur naar landen overal ter wereld. Het merk gaat uit van de Zweedse kijk op schoonheid: Als je er goed uitziet en je goed voelt, kun je je potentieel ten volle benutten. Daarom biedt Oriflame hoogwaardige, veilige producten met bewezen werkzaamheid die natuurlijke extracten en wetenschappelijke bevindingen combineren en een huldiging zijn aan de persoonlijke schoonheid van elkeen.

 

In 1967 kwamen de Zweedse gebroeders Jonas en Robert af Jochnick en hun vriend Bengt Hellsten in Stockholm samen en creëerden ze een volledig nieuw concept voor een cosmeticabedrijf. Ze wilden mensen de mogelijkheid geven om geld te verdienen met kwaliteitsvolle producten geïnspireerd op de Zweedse natuur – bijvoorbeeld op planten die in het strenge noordse klimaat groeien en overleven. Zo werd Oriflame een van de eerste merken dat cosmetica begon te maken met natuurlijke extracten, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek – en zo ontstonden er technologieën en innovaties die zowel het gewenste resultaat als milieuvriendelijkheid garanderen.

Probeer ook jij eens cosmetica uit die op een halve eeuw tijd in meer dan 60 landen ter wereld aan populariteit wonnen. Laat beslist het meest iconische product van Oriflame niet links liggen: de multifunctionele balsem Oriflame Tender Care, oorspronkelijk een oogcrème, waarvan de formule sinds 1980 niet veranderd is. Ook de Oriflame geuren zijn populair – de warme eau de parfum Oriflame Amber Elixir, de bloemige Oriflame Divine, de verleidelijke Oriflame Love Potion en de fluweelzachte Oriflame Eclat Nuit.

volledige text text verbergen