Bruisballen voor in bad

Meest verkocht

Hou jij ook van langdurig relaxen in een heerlijk geurend bad? Laat dan zeker deze badbruisballen je niet ontgaan, die je na een vermoeiende dag rust brengen of net oppeppen.

Elk bad wordt een ritueel waarbij je maximaal tot rust komt. De bruisballen ruiken lekker en verzorgen dankzij hun samenstelling ook nog eens goed je huid!

Welke geur te kiezen?

  • Lavendel staat bekend om haar unieke rustgevende geur. Van een lavendelbad geniet je het meest ‘s avonds voor het slapengaan.
  • Roos zorgt voor een volmaakt bad voor één persoon of een koppel. Strooi enkele rozenblaadjes in je bad, neem een glas champagne in de hand, en de romantiek kan niet meer stuk.
  • Melk en honing kalmeert de geest en verjaagt alle stress. Geniet van deze zoete, hydraterende huidverzorging.
  • Chocolade is de juiste keuze voor elke liefhebber van zoete lekkernijen. Verwen jezelf met een rustgevend bad dat je zintuigen prikkelt. En dat alles comfortabel in je eigen badkamer.

Hoe gebruik je badbruisballen?

  1. Laat de bal opbruisen in een heet bad.
  2. Gun jezelf je welverdiende rust in bad.
  3. Spoel je af met zuiver water.

Op notino.nl vind je een hele reeks gekleurde badbruisballen en ook prachtige sets voor in bad die perfect zijn als geschenk. Je hoeft slechts je favoriete geur of kleur te kiezen en te genieten van de weldadige effecten.