Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette voor Vrouwen

Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette voor Vrouwen
Avon Scent Mix Velvet Amber Eau de Toilette voor Vrouwen
30 ml

Code: AVO06882 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Avon Scent Mix Velvet Amber
Samenstelling

Verleiding is een spel en een onweerstaanbare geur is een wapen waarmee je altijd wint. De eau de toilette voor vrouwen Avon Scent Mix Velvet Amber hult je in een sensuele, gesofisticeerde geur waarmee je straalt wanneer je maar wil.

  • oriëntaalse geur
  • gourmand geur
  • voor de temperamentvolle, energieke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Vanille , Amber
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Scent Mix Velvet Amber