Avon Minions For Girls eau de cologne voor Kinderen

Avon Minions For Girls eau de cologne voor Kinderen
Avon Minions For Girls eau de cologne voor Kinderen
Uitverkoop
150 ml
2,86

Code: AVO08499 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Avon Minions For Girls
Samenstelling

Laat je kinderen zich nog wat meer verdiepen in hun fantasiewereld. De eau de cologne Avon Minions For Girls doet elk kind plezier en tovert gegarandeerd een brede glimlach op zijn of haar gezicht.

  • geïnspireerd op de populaire kinderheld
  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet

Samenstelling

Geursoort
overige

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Minions For Girls