Avon Clearskin Pore & Shine Control Dieptereinigende Gezichtswater met Verkoelende Werking

Avon Clearskin Pore & Shine Control Dieptereinigende Gezichtswater  met Verkoelende Werking
Avon Clearskin Pore & Shine Control Dieptereinigende Gezichtswater  met Verkoelende Werking
100 ml
2,90

Code: AVO5151 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 28-7-2021
Afhaallocaties
woensdag 28-7-2021
UPS Air Mail
dinsdag 27-7-2021

Beschrijving Avon Clearskin Pore & Shine Control
Kenmerken

Het gezichtswater Avon Clearskin Pore & Shine Control vormt een essentieel onderdeel van het verwijderen van make-up. Het ontdoet het gezicht van resten van vuil en zorgt tegelijk voor toning.

Kenmerken:

  • reinigt de poriën diepgaand
  • minimaliseert overtollige talgproductie
  • zorgt voor de nodige hydratatie en frisheid

Hoe te gebruiken:
Breng aan met een wattenschijfje en voltooi de reiniging van de huid met cirkelvormige bewegingen.

Kenmerken

Huidtype
vet, gemengd

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Clearskin Pore & Shine Control