Avon Anew Ultimate Supreme Twee Componenten Serum voor Onmiddelijke Huidverjonging

Avon Anew Ultimate Supreme Twee Componenten Serum  voor Onmiddelijke Huidverjonging
Avon Anew Ultimate Supreme Twee Componenten Serum  voor Onmiddelijke Huidverjonging
40 ml

Code: AVO4475 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Avon Anew Ultimate Supreme
Kenmerken

Start het verjongingsproces van je huid snel en efficiënter. Het tweecomponenten huidverjongingsserum Avon Anew Ultimate Supreme bevat een mix van uniek verstevigend complex en 5 zeldzame oliën. Deze twee innovatieve formules beloven rimpels glad te strijken en de huidskleur te egaliseren. Probeer en zie voor jezelf.

Eigenschappen:

  • strijkt rimpels en fijne lijntjes effectief glad
  • egaliseert de huidtint
  • herstelt de elasticiteit van de huid
  • herstelt en voedt
  • verstevigt

Ingrediënten:

  • arganolie, rozenolie, baobabolie, camelia-olie en maracuja-olie – hydrateren de huid intens
  • extracten van zwarte parels en goudmineralen - voorzien de huid van de nodige mineralen en hebben regeneratieve effecten
  • complex celluvive – verjongt de huid effectief

Aanbrengen:
Meng de twee formules in je handpalm voor het aanbrengen. Breng 2× per dag aan, elke ochtend en avond, op je gereinigde huid.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes, rimpels en rijpe huid
Effect
Hydratatie, Anti-ageing, Verheldering, lifting, Voedend

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Review Avon Anew Ultimate Supreme