Aēsop SkinVerfrissende en Hydraterende Spray voor het Gezicht

Aēsop Skin Verfrissende en Hydraterende Spray  voor het Gezicht
Aēsop Skin Verfrissende en Hydraterende Spray  voor het Gezicht
60 ml
28,00

Code: AES0036 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Aēsop Skin
Kenmerken

Als je wilt dat je huid effectief en eenvoudig wordt opgefrist, gekalmeerd en gehydrateerd, is het thermale water Aēsop Skin Skin de juiste keuze.

Kenmerken:

  • verfrist vermoeide huid
  • hydrateert en maakt soepel

Hoe te gebruiken:
Spuit op het gezicht van een korte afstand. Gebruik naar behoefte op elk moment gedurende de dag.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Hydratatie, Verheldering

Over het merk Aēsop

Het Australische verzorgingsmerk Aēsop biedt je uitstekende zorg voor je gezicht, haar en lichaam. Het merk Aēsop is opgericht in Melbourne in 1987 en produceert verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit op plantaardige basis met de nadruk op detail en sensueel genot.

De producten van Aēsop zijn rijk vooral aan natuurlijke antioxidanten die de ongewenste effecten van vrije radicalen effectief bestrijden. Vrije radicalen dragen bij aan voortijdige veroudering van de huid en een ongezond uiterlijk. Gerichte lokale toepassing van antioxidanten op het gezicht, lichaam en haar helpt bij het herstellen en beschermen van de cellen aan het oppervlak met een gezonde en jeugdige uitstraling als resultaat.

Alle verzorgingsproducten van Aēsop zijn in een laboratorium getest en hebben bewezen veiligheid en werkzaamheid. Verzorg je huid echt effectief met de unieke Australische producten van Aēsop!

Review Aēsop Skin