Artdeco Lip Brilliance

Langaanhoudende Lipgloss

Artdeco Lip Brilliance Langaanhoudende Lipgloss
Tint 195.64 Brilliant Rose Kiss 5 ml
12,90

Code: ART1494 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Artdeco Lip Brilliance
Tint 195.64 Brilliant Rose Kiss 5 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Lip Brilliance

De lipgloss Artdeco Lip Brilliance zorgt ervoor dat je lippen er mooi uitzien.

Kenmerken:

  • glinstert
  • tekent je lippen perfect uit
  • geeft je lippen meer volume
  • langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Breng met de applicator een gelijkmatige laag aan op de lippen.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.