Artdeco Camouflage

Waterproef Dekkende Crème

Artdeco Camouflage Waterproef Dekkende Crème
Artdeco Camouflage Waterproef Dekkende Crème
Artdeco Camouflage Waterproef Dekkende Crème
Tint 492.1 Neutralizing Green 4,5 gr
7,90

Code: ART1626 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Artdeco Camouflage
Tint 492.1 Neutralizing Green 4,5 gr | 7,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Camouflage

De concealer Artdeco Camouflage maskeert alle onvolkomenheden in de huid en geeft je gezicht een onberispelijke uitstraling.

Kenmerken:

  • het product is waterbestendig
  • vermindert de onvolkomenheden in de huid
  • sterk gepigmenteerd
  • heeft een lichte textuur die de rimpels niet onderstreept
  • crèmeachtige textuur

Hoe te gebruiken:
Breng de concealer aan in een dunne laag rechtstreeks op de betreffende plek.

Kenmerken

Consistentie
compact concealer
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.