Armani My WayEau de Parfum voor Vrouwen

Armani My Way Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani My Way Eau de Parfum voor Vrouwen
Nieuw
Aanbevolen detailhandelsprijs
124,00

Je bespaart 23%
90 ml
96,10

Code: GIO06860 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Profiteer van gratis verzending op alle bestellingen.
PostNL
vrijdag 30-10-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 30-10-2020
UPS Air Mail
donderdag 29-10-2020

Beschrijving van het parfum Armani My Way
Samenstelling

Voorbij de horizon en nog verder. Verschillende ontmoeting staan overal te wachten en eau de parfum voor vrouwen Armani My Way nodigt je uit om de wereld te ontdekken. Als je geen kans wilt missen om je horizon te verbreden, krijg je in deze geur een gids die je vergezelt met zijn elegante en verfijnde geur, waar je ook gaat.

  • bloemig-houtachtige geur, gelanceerd in 2020
  • voor alle nieuwsgierige vrouwen die ​​voor de wereld openstaan en hem willen leren kennen
  • het flesje en de inhoud zijn gemaakt met respect voor het milieu

Samenstelling van de geur
In deze geur komen ingrediënten uit de hele wereld samen. Eerst ruik je zoet-citrusachtige bergamot uit Calabrië aangevuld met sinaasappelbloesem uit Egypte. Vervolgens komt de bedwelmende geur van witte bloemen. Je herkent de diepe en intense jasmijn en tuberose uit Indië. De sensuele basisnoten zijn opgebouwd uit het verwarmende cederhout, witte muskus en vanille uit Madagaskar.

Het verhaal van de geur
Nog voordat de geur van Armani My Way je betovert met zijn inhoud, trekt eerst het flesje je aandacht. Zijn sluiting is blauw – net als de Aarde die ons allemaal verenigd. Hij is versierd met een ring die een uniek pad symboliseert. Hij glanst, want hij is een metaforische weerspiegeling van alle ontmoetingen die je onderweg meemaakt en die je pad altijd verlichten.

De luxe blauwe stof op de hals verwijst naar de meesterlijke ontwerpen van het merk Giorgio Armani. Ingrediënten voor deze geur worden op een sociaal en ecologisch verantwoorde manier verkregen. Het flesje van Armani My Way is ook navulbaar.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Calabrian Bergamot, Afrikaanse Oranjebloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Indische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Virginia Ceder , Madagascar Vanille
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani My Way