Amouage DiaHandcrème voor Vrouwen

Amouage Dia Handcrème voor Vrouwen
Amouage Dia Handcrème voor Vrouwen
300 ml
84,00

Code: AMU3623 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

Amouage Dia Handcrème voor Vrouwen
| 1 st | 84,00
PostNL
donderdag 24-10-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 23-10-2019

Beschrijving van het parfum Amouage Dia

De luxe handcrème Amouage Dia vormt een prachtige aanvulling op de geur uit dezelfde collectie. Dankzij het gehalte aan voedingsstoffen zullen je handen fluweelzacht en gehydrateerd zijn.

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Dia

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!