Ted LapidusOud Noir Eau de Parfum Unisex

Ted Lapidus Oud Noir Eau de Parfum Unisex
Ted Lapidus Oud Noir Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
34,90

Je bespaart 5%
100 ml
32,90

Op voorraad | Code: TEL0130
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
maandag 13-12-2021

Vergeet alle regels, grenzen en beperkingen. De uniseks eau de parfum Ted Lapidus Oud Noir is ideaal voor iedereen die niet bang is om uit de rij te stappen.

  • houtachtige geur
  • kruidige geur
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Koffie , Kaneel , Nootmuskaat , Saffraan , Wierook
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Pruim , Berk , Leer, Praliné, Sambac Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Ceder , Amber , Vanille , Oud
Geursoort
specerijen, houtachtig

De Franse ontwerper Ted Lapidus wordt beschouwd als een pionier op het gebied van de unisex mode. Hij richtte in 1951 zijn eigen modemerk op. Hij won in 1960 aan belang, toen Franse beroemdheden als Brigitte Bardot, Françoise Hardy en Alain Delon zijn ontwerpen begonnen te dragen.

Hij ontwierp voor John Lennon het witte pak dat we kennen van de albumhoes van Abbey Road. Tegenwoordig is het merk Ted Lapidus voornamelijk bekend om de productie van mode-accessoires, horloges en parfums, die zeker het proberen waard zijn!