Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0

Haarföhn

Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 Haarföhn
Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 Haarföhn
Haarföhn
18,90

Code: ROW0011 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0
Haarföhn | 18,90

Product beschrijving Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0

De haardroger Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 helpt je snel en effectief je haar te drogen en helpt je een groter haarvolume te bereiken.

Kenmerken:

  • droogt behoedzaam het haar uit
  • met snelheidsregulering
  • functie van de koude lucht voor haarfixatie
  • klein gewicht, ergonomische vorm

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk Rowenta

Rowenta is een traditioneel en zeer populair Duits merk voor haarverzorgingsproducten en dames- en herenscheerapparaten. Dankzij de hoge kwaliteit van zijn producten heeft het sinds 1909 zelfs de meest veeleisende klanten aangetrokken. Vanaf het begin heeft Rowenta als doel om een bijdrage leveren aan de dagelijkse verbetering van het leven van mensen door middel van intelligente oplossingen die perfecte resultaten bieden, zelfs bij langdurig gebruik.

Ongekende technologische vooruitgang, een geavanceerd ontwerp en een hoge mate van functionaliteit begeleiden het merk vanaf het begin en zijn kenmerkend voor alle producten. Rowenta haarstrijkers, krultangen, de Rowenta haardroger, de epilator en het scheerapparaat voor mannen zijn slechts een fractie van de apparaten die uw dagelijkse haar- en lichaamsverzorging gemakkelijker maken.

Kenmerken zoals kwaliteit, duurzaamheid, een geavanceerd ontwerp en de nadruk op milieuvriendelijkheid worden weerspiegeld in de hele portfolio van het merk en dankzij deze eigenschappen laat Rowenta een blijvende indruk achter bij veeleisende consumenten.