Redken BrewsAnti-Ross Shampoo

Redken Brews Anti-Ross Shampoo
Redken Brews Anti-Ross Shampoo
300 ml
14,70

Code: RED01606 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 5-6-2020
UPS Air Mail
donderdag 4-6-2020

Product beschrijving Redken Brews
Kenmerken

De shampoo Redken Brews reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt het haar grondig en geeft het zijn natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • geeft het haar een mannelijke geur
  • geeft het haar glans en volume
  • versterkt de haarvezels

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op nat haar. Maak schuim en spoel vervolgens grondig uit. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Haartype
roos
Effect
Anti-roos
Type hoofdhuid
roos

Over het merk Redken

Redken Laboratories werd in 1960 opgericht door de Amerikaanse actrice en zakenvrouw Paula Kent. Zij was, in haar eigen woorden, gefrustreerd door het feit dat veel producten een irriterende uitwerking hadden. Daarom besloot ze om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die ook door mensen met en gevoelige huid konden worden gebruikt – en ze slaagde hierin. 33 jaar later werd Redken een onderdeel van de reus L'Oreal.

Paula en haar persoonlijke stylist Jheri Redding concentreerden zich van begin af aan op onderzoek op het gebied van de proteïnetechnologieën (het haar is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten) en pH (een zuurgraad van pH 4,5-5,5 vult de natuurlijke pH-waarde van haar en huid aan).

Het merk Redken zal de belangstelling van iedereen wekken die prachtig en gezond haar wil hebben zonder een kapper te moeten bezoeken, problemen heeft met een branderig gevoel en met jeuk van de hoofdhuid en geen cosmetica kan en wil gebruiken.

Review Redken Brews