Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem

 • Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem
   meer

  1 product variant € 9,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het transportbedrijf

  Varianten Nuxe Reve de Miel

  • Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem  15 grVoedende Lippenbalsem  

   Meer dan 20 st op voorraad in ons magazijn

   15 gr
   Code: NUX1158

    9,90

  Omhoog

  Over merk Nuxe

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

  Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

  Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.

  Omhoog

  Beoordeling Nuxe Reve de Miel

  • zondag 5 november 2017
   Marije

   Kopen! Veel balsems geprobeerd en werkte allemaal niet. Prodeer dit en meteen resultaat. Eerst voelde ik mij altijd heel rot over mijn lippen en wist niks te vinden en toen vond ik dit. Meeste spul zos labello sluit heel erg af en voelt te vettig dit is luchtig en ruikt lekker. Topspul!

  Wat vind je van Nuxe Reve de Miel ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Menu