Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem

 • Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem
 • Nuxe Reve de Miel Voedende Lippenbalsem 1
   meer

  Varianten Nuxe Reve de Miel

  Omhoog

  Over merk Nuxe

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Het merk Nuxe werd opgericht in de vroege jaren '50 in Frankrijk. Een echt keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf kwam echter in 1989, toen het werd overgenomen door Aliza Jabes, een aanhanger van de aroma- en de lichttherapie. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van dit merk.

  De naam Nuxe is een combinatie van de woorden "Nature" en "Luxury", en juist deze woordcombinatie weerspiegelt de aard van de producten van dit merk. De cosmetica bevat geen parabenen, minerale oliën of grondstoffen van dierlijke oorsprong (behalve producten van honingbijen).

  Het bedrijf Nuxe houdt zich actief bezig met onderzoek, zodat het beschouwd wordt als leider op het gebied van de cosmetische wetenschap. Alle producten worden ontwikkeld met originele methoden op basis van de kennis van de moderne plantkunde. De artikelen van Nuxe trekken vooral mensen aan die lijden aan eczeem of acne, em degenen die iets aan hun rimpels willen doen.

  Omhoog

  Beoordeling Nuxe Reve de Miel

  • zondag 5 november 2017
   Marije

   Kopen! Veel balsems geprobeerd en werkte allemaal niet. Prodeer dit en meteen resultaat. Eerst voelde ik mij altijd heel rot over mijn lippen en wist niks te vinden en toen vond ik dit. Meeste spul zos labello sluit heel erg af en voelt te vettig dit is luchtig en ruikt lekker. Topspul!

  Wat vind je van Nuxe Reve de Miel ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste  Menu