Narciso Rodriguez Narciso RougeEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,00

Je bespaart 18%
90 ml
85,70

Code: NAR01231 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Beschrijving van het parfum Narciso Rodriguez Narciso Rouge
Samenstelling

Eau de parfum voor vrouwen Narciso Rouge van Narciso Rodriguez is een sensuele, elegante geur die je een uniek gevoel van vrouwelijkheid geeft en waarmee je je onder alle omstandigheden mooi zult voelen.

  • bloem-houtachtige geur met poeder basisnoten
  • voor sensuele en mysterieuze vrouwen
  • geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen

Geursamenstelling
Het rijke boeket van Bulgaarse rozen en irissen creëert een poederachtige compositie met een vleugje romige muskus. Het resultaat is een fluwelige, warme geur die vrouwelijkheid en fragiliteit uitstraalt. In de loop van de tijd dringen houtachtige tonen van ceder en vetiver naar boven waarmee het parfum meer diepte en mysterie krijgt. De zoete tonen van tonkabonen zorgen in de geurcompositie voor een warm gevoel vergelijkbaar met luxe kasjmier.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bulgaarse Roos , rode iris
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Muskus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout, Vetiver , Tonkaboon
Geursoort
bloemig, houtachtig

Review Narciso Rodriguez Narciso Rouge