Narciso Rodriguez For Him Eau de Parfum voor Mannen

Narciso Rodriguez For Him Eau de Parfum voor Mannen
Narciso Rodriguez For Him Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: NAR0587 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Narciso Rodriguez For Him
Samenstelling

Hoe hoog je ook mikt, geen enkel doel is nog onbereikbaar. Een flinke dosis daadkracht krijg je van de eau de parfum voor mannen Narciso Rodriguez For Him . Enkele druppels op je huid geven je de nodige moed om de volgende stap te zetten in de richting van je droom.

  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • munt uit op mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Rode Bessen , Iris, Muskus
Geursoort
aromatisch

Over het merk Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez is een New Yorkse ontwerper van Cubaanse oorsprong die bekend werd met zijn unieke stijl die een mix is van de Amerikaanse, Cubaanse en Europese culturen. En even origineel als de mode-ontwerpen van het merk zijn ook de Narciso Rodriguez parfums.

Narciso Rodriguez werd in 1961 geboren in New Jersey, studeerde kunst en deed ervaring op in de modewereld via werk voor verschillende kledingmerken. De doorbraak in zijn carrière kwam in 1996 toen hij de bruidsjurk ontwierp voor Carolyn Bessette, die in het huwelijk trad met John F. Kennedy Jr. Sindsdien klinkt de naam Narciso Rodriguez iedereen bekend in de oren. In 2008 kleedde hij zelfs Michelle Obama voor de viering van de triomfale overwinning van haar man in de presidentsverkiezingen.

De eerste Narciso Rodriguez parfum zag het levenslicht in 2003. Vandaag heeft het merk er al tientallen op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her vol bloemige en chypre-noten, de bloemig-houtachtige geur Narciso Rodriguez Narciso, of de verleidelijke Narciso Poudrée waarin je Bulgaarse roos en ceder herkent. Mannen vinden hun gading in de aromatische eau de parfum Narciso Rodriguez For Him of de houtachtige Narciso Rodriguez Bleu Noir. Ook de iconische muskusgeuren Narciso Rodriguez Pure Musc en Narciso Rodriguez Fleur Musc zijn je aandacht absoluut waard.

Review Narciso Rodriguez For Him