MatrixColor Sync Power Cools Pernamente Haarkleuring

Matrix Color Sync Power Cools Pernamente Haarkleuring
Matrix Color Sync Power Cools Pernamente Haarkleuring
Tint 5AA Light Brown Ash Ash 90 ml
Code: MTX04483 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Alleen voor professioneel gebruik

Beschrijving Matrix Color Sync Power Cools
Kenmerken

De haarverf Matrix Color Sync Power Cools verleent je haar een intense kleur en stralende glans.

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de instructies in het pakket. Alleen voor professioneel gebruik.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden. Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met “zwarte henna” kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Bevat fenyleendiaminen (tolueendiaminen). Contact met ogen en beschadigde huid vermijden Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling. Alleen voor professioneel gebruik. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Bevat ammoniak. Bevat resorcinol. Geschikte handschoenen dragen. Na het aanbrengen het haar goed spoelen.
Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Haarkleur
bruin

Over het merk Matrix

Matrix is een van de populairste haarverzorgingsmerken ter wereld. In 1980 werd het in de Verenigde Staten opgericht door de echtgenoten Arnie en Sydell Miller, en hun doelgroep bestond uit eigenaars van schoonheidssalons. Tegenwoordig is deze cosmetica van topkwaliteit ook verkrijgbaar voor het grote publiek.

Het assortiment van Matrix omvat producten voor alle haartypes. Het maakt niet uit of je haar vet, beschadigd, droog, bros of gerafeld is – met de shampoos, conditioners, voedende oliën en andere artikelen van Matrix maak je het snel weer gezond en mooi. Een apart hoofdstuk is de hair styling. Matrix levert vele producten die je in staat stellen om thuis een mooi en modern kapsel te creëren.

Het merk Matrix is trots op het feit dat het voor de ontwikkeling van zijn producten de nieuwste technologieën toepast. Elk product is zodanig ontworpen dat je, zelfs zonder goede training, de best mogelijke resultaten bereikt.

Review Matrix Color Sync Power Cools