Marc JacobsDaisy Dream Forever Eau de Parfum voor Vrouwen

Marc Jacobs Daisy Dream Forever Eau de Parfum voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Dream Forever Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,00

Je bespaart 46%
50 ml
43,45

Op voorraad | Code: MAJ0342
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Loop gerust met je hoofd in de wolken. De eau de parfum voor vrouwen Marc Jacobs Daisy Dream Forever loopt over van vrolijkheid en zorgeloosheid. Het is de geur van een dag op een veld onder de blauwe lucht, waar je ongestoord kan wegdromen. De etherische combinatie van fruit, bloemen en houtachtige noten trekt je de wereld van de fantasie binnen en laat je niet meer los.

  • onalledaags lekkere bloemig-fruitige geur
  • voor de zorgeloze vrouw die graag wegdroomt
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De uitbundige geurcompositie begint met sappige peer en lichtzure braam en gaat daarna over in een exotische noot bestaande uit zoete lychee, bedwelmende jasmijn en verleidelijke blauweregen. De dromerige, bloemig-fruitige combinatie wordt in de eindnoten onderstreept door warme akkoorden van wit hout.

Verhaal van de geur
De elegante flacon van de geur Marc Jacobs Daisy Dream Forever past perfect bij de andere leden van de lijn Marc Jacobs Daisy. Het azuurblauwe glas versierd met madeliefjes geeft treffend de essentie van de geurcompositie weer, die de droomvrouw van modeontwerper Marc Jacobs belichaamt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer , Bramen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Lychee , Blauwe Regen
Geursoort
fruitig, bloemig

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.