L’Oréal ProfessionnelInoa Glow Pernamente Haarkleuring

L’Oréal Professionnel Inoa Glow Pernamente Haarkleuring
L’Oréal Professionnel Inoa Glow Pernamente Haarkleuring
12,70
Tint L8 Sweet Mocha 60 gr
Code: LOP13594 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving L’Oréal Professionnel Inoa Glow
Kenmerken

Opfrissing van je natuurlijke haarkleur en een schitterende glans.

Is je haar futloos, dof en mist de kleur intensiteit? De permanente haarverf L’Oréal Professionnel Inoa Glow geeft het een gelijkmatige kleur en laat het stralen. Omdat de verf op basis van oliën werkt, zorgt hij bovendien dat je haar gevoed en glad is. De haarverf biedt een lichte dekking die je natuurlijke kleur niet onderdrukt maar juist verheldert, benadrukt en in een schitterende glans hult.

Eigenschappen:

  • hult je haar in een sterk glanzende, gelijkmatige en bestendige kleur
  • werkt op basis van oliën, beschermt het haar en strijkt de haarschubben glad
  • neutraliseert en verlicht de kleur tot 3 tinten in één stap
  • is tot 30 % stralender en 2x doorzichtiger dan de gewone Inoa haarverf
  • handhaaft de natuurlijke haarkleur, laat die er beter uitzien
  • de zachte, romige textuur is makkelijk te mengen en aan te brengen
  • voedt het haar, maakt het glad en geeft het glans
  • biedt tot 30 % grijsdekking

Ingrediënten:

  • ODS 2-technologie – oliebasissysteem, optimaliseert de werking van de verf, creëert een beschermlaag over de haarvezels, geeft ze glans en voedt ze
  • bevat geen ammoniak

Aanbrengen:
Gebruik beschermende handschoenen tijdens het aanbrengen. Meng de haarkleur L’Oréal Professionnel Inoa Glow met een activerende emulsie oftewel ontwikkelaar in de aanbevolen verhouding. Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar en laat ongeveer 35 minuten inwerken. Geef je haar nog een lichte massage voordat je de verf uitspoelt. Spoel tot slot grondig uit met lauw water en was je haar daarna met een shampoo.

Notino tip:
De permanente haarverf L’Oréal Professionnel Inoa Glow is bedoeld om te worden vermengd met de activerende emulsie L’Oréal Professionnel Inoa ODS met een intensiteit van 10, 20 of 30 Vol. Was je haar voor een optimaal resultaat na het verven met de shampoo L’Oréal Professionnel Inoa Post Shampoo.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Belangrijke informatie

De gebruiksaanwijzing volgen. Contact met de ogen vermijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Bevat fenyleendiaminen (tolueendiaminen). Bevat resorcinol. Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Overvloedig uitspoelen. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Pas gebruiken nadat u alle veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen heeft. Geschikte handschoenen dragen. Volg de instructies. Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Contact met ogen en beschadigde huid vermijden Het is noodzakelijk een allergie waarschuwingstest (proefplankje) te doen 48 uur voor iedere haarkkleurbehandeling.
Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Haarkleur
lichtbruin

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Inoa Glow