L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats

ultra matte vloeibare lippenstift

L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats ultra matte vloeibare lippenstift
L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats ultra matte vloeibare lippenstift
Gratis verzending
9,99

Je bespaart 12%
Tint 842 Candy Man 7,6 ml
8,80

Code: LOR05799 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 24-8-2019
UPS Air Mail
vrijdag 23-8-2019
L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats
Tint 842 Candy Man 7,6 ml | 8,80

Product beschrijving L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats

Gek op chocola? We hebben iets bijzonders voor de echte chocoholics? Verwen je lippen en je zintuigen met deze ultramatte vloeibare lippenstift L'Oréal Paris Infaillible Les Chocolats met een onweerstaanbare geur.

Kenmerken:

  • ultramatte finish en houdbaarheid tot 16 uur
  • hoog pigment geeft je lippen een intense kleur
  • fluweel-gel textuur zorgt voor een comfortabel gevoel op je lippen
  • onweerstaanbare chocoladegeur
  • handige applicator voor eenvoudig gebruik

Samenstelling:

  • ultramatte complex - voor extra matte finish

Aanbrengen:
Breng de lippenstift aan op je schone lippen met de applicator. Gebruik korte bewegingen en werkt vanaf het midden tot de mondhoeken.

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.