L’Oréal ParisColorista Permanent Gel Pernamente Haarkleuring

4×
L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel Pernamente Haarkleuring
L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel Pernamente Haarkleuring
Tint Dark Purple
6,40

Code: LOR06148 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 21-10-2021
Afhaallocaties
donderdag 21-10-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 20-10-2021

Beschrijving L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel
Kenmerken

Heb je de indruk dat je haar er dof en futloos uitziet? Wat denk je ervan om het weer wat leven in te blazen? De permanente haarkleuring L’Oréal Paris Colorista Permanent geeft je haar een intense kleur die standhoudt. Geniet van wat tijd voor jezelf en tover je woonst voor even om in een kapsalon.

Eigenschappen:

  • langhoudende, intensieve kleur die tot 8 weken standhoudt
  • biedt betrouwbare grijsdekking en geeft het haar glans
  • laat het haar zijdezacht aanvoelen
  • is gemakkelijk aan te brengen

Ingrediënten:

  • uv-filter – beschermt het haar tegen uitdrogen
  • vitamine E – zorgt voor sterk, gevoed haar
  • Hi-Shine Complex – geeft het haar een schitterende glans
  • uiterst stabiele kleurbestanddelen – zorgen voor een grote bestendigheid van de kleur

Aanbrengen:
Doe 48 uur voor het kleuren een gevoeligheidstest. Giet de kleurgel in een flesje met de oxiderende activator en schud het goed. Gebruik de kleuring op droog, ongewassen haar. Laat 30 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. Gebruik vervolgens eindverzorging.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Haarkleuring voor thuis
Haarkleur
paars

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel4