Haarverf van L’Oréal Paris en L’Oréal Professionnel

Meest verkocht

Ga voor de bewezen kwaliteit van haarverf aangeboden door L’Oréal Professionnel en L’Oréal Paris.

Je kunt kiezen uit talloze haartinten die je nooit teleurstellen. Ben je op zoek naar een ontkleuring, permanente of uitwasbare haarverf of waterstofperoxide? Haarverf van L’Oréal staat garant voor glanzend en zacht haar in de door jou gekozen tint.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een manier om je grijze haar te dekken of dat je een minder gebruikelijke haarkleur wilt proberen. De haarverf van L’Oréal helpt ook bij het "eenvoudig" opfrissen van je natuurlijke haarkleur.

Hoe gebruik je haarverf van L’Oréal

Ook al gebruik je een bewezen verf, onderschat de gevoeligheidstest niet en voorkom de mogelijke allergische reactie. Breng een klein hoeveelheid verf bijvoorbeeld op de huid achter je oor en wacht 48 uur.

Tijdens het wachten kan je de volgende handige hulpmiddelen klaarleggen die het verven makkelijker maken: een handdoek om je schouders te beschermen, beschermende handschoenen of een gezichtscrème. Dankzij de crème kun je de overtollige haarverf van L’Oréal veel gemakkelijker van je huid verwijderen.

Trakteer jezelf op de volledige verzorging en probeer ook andere producten van L’Oréal! Daaropvolgende hoogwaardige verzorging voor geverfd haar ondersteunt de schoonheid van je geverfde haar voor een lange tijd.