L’Oréal ParisMagic Retouch Spray voor uitgroei dekking

L’Oréal Paris Magic Retouch Spray voor uitgroei dekking
L’Oréal Paris Magic Retouch Spray voor uitgroei dekking
10,00
Tint Dark Brown 75 ml
Code: LOR2446 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving L’Oréal Paris Magic Retouch
Kenmerken

Verraad aan niemand wanneer je het laatst bij de kapper geweest bent. De spray voor ogenblikkelijke dekking van uitgroei L’Oreal Paris Magic Retouch bevat een kleurpigment dat perfect aan je haar kleeft en er feilloos standhoudt tot de volgende shampoobeurt. Waar je ook bent, je hoeft maar even te spuiten en grijze haren of uitgroei bij de haaraanzet zijn in 3 seconden verleden tijd.

Eigenschappen:

  • er is maar één applicatie nodig om doeltreffend te zijn
  • dekt gelijkmatig grijs haar en uitgroei
  • verzacht de kleurovergang van je haar
  • maakt geen vlekken op de kleren
  • is eenvoudig te gebruiken, wanneer of waar dan ook
  • blijft op het haar tot de volgende wasbeurt

Ingrediënten:

  • intensieve kleurpigmenten – dekken gelijkmatig grijs haar en uitgroei bij de haaraanzet

Aanbrengen:
Goed schudden voor gebruik. Spuit na je styling licht op de aanzet van droog haar vanaf ongeveer 10 cm. Laat opdrogen.

Volledige samenstelling

ISOBUTANE, ETHYL TRISILOXANE, CI 77499/IRON OXIDES, TRIMEXYLSYLOXYSILICATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, METHYL TRIMETHICONE. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
gekleurd, highlights
Gebruik
Haarkleuring voor thuis
Haarkleur
donker bruin

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Magic Retouch