Ga naar hoofdcontent

Kokos parfum

Of je nu de delicate kokosmist of een intens tropisch paradijs op je huid wilt voelen, dankzij de geur van kokosnoot kun je elke dag van het jaar terugkeren naar je zomervakantieherinneringen. De exotische geur van kokos zorgt voor je goede stemming en een gevoel van ontspanning. Fijne en boeiende zoete tonen krijgen ook heel snel de aandacht van je omgeving.

 

Eigenschappen van kokosgeur:

Sprankelende en zoete aroma met een vanille ondertoon creëert een zeer unieke en exotische indruk.

Hoe wordt de kokosgeur verkregen:

De kokosnoot is een vrucht van de kokospalm (Cocos nucifera). Deze palmen groeien overwegend in Azië, Centraal- en Zuid-Amerika, Afrika en de Pacific. Door de uitloging en verdamping van het kokosvlees worden delicate geuren verkregen die belangrijk zijn in de parfumerie en aromatherapie. In parfums wordt echter ook gebruik gemaakt van kokosaroma's die synthetisch zijn geproduceerd. Sommige natuurlijke geur essenties kunnen namelijk tijdens de verwerking hun eigen geur verliezen en synthetische aroma's zorgen ervoor dat je favoriete parfum een zeer lange tijd zijn heerlijke geur niet verliest.

De kokosgeur vormt een bijzondere combinatie met jasmijn, fruitige noten of tuberoos. Ontdek de beste combinaties en zoek een parfum met kokosgeur!

volledige text text verbergen