Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette voor Mannen

8×
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette voor Mannen
Jean Paul Gaultier Le Beau Eau de Toilette voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
93,00

Je bespaart 38%
125 ml
57,90

Code: JPG04036 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Le Beau
Samenstelling

De frisse en toch intense eau de toilette Jean Paul Gaultier Le Beau verandert elke man in een onweerstaanbare charmeur. Het verslavende rijke aroma van tonkabonen wordt gecombineerd met de unieke geur van kokosnotenhout en frisse tonen van bergamot.

  • ultra sexy, verleidelijke houtachtige geur
  • voor alle mannen die zich onweerstaanbaar willen voelen
  • vormt een duo met de eau de toilette voor vrouwen Jean Paul Gaultier La Belle
  • geïntroduceerd in 2019

Samenstelling van de geur
Eau de toilette Jean Paul Gaultier Le Beau neemt je mee naar de tuin van verleiding en sensuele spanning. De topnoten van deze geurcompositie openen met frisse bergamot die aangevuld met de zoete kokospalmhout geleidelijk in het hart verandert. In de zoete, verwarmende basisnoten ruik je charmante tonkabonen met een vleugje vanille.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kokos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Review Jean Paul Gaultier Le Beau8