Haarpommade

Meest verkocht

Weerbarstig haar vraagt om een pommade! Dit iconische haarproduct kan op veel manieren gebruikt worden, van het definiëren van je kapsel over het fixeren ervan tot het temmen van krullen. Je hoeft hem maar in je handpalm te doen en binnen enkele minuten ben je klaar.

Zeg vaarwel tegen statisch of weerbarstig haar. Of je nu droomt van een elegante paardenstaart of het sexy effect van nat haar, met een pommade creëer je altijd het perfect kapsel. Een haarpommade is perfect omdat:

  • je haar er meer van gaat glanzen
  • maar zonder dat het vet wordt,
  • hij gemakkelijk uit te wassen is,
  • een langdurig effect heeft
  • en je haar heerlijk laat ruiken.

Voor mannen met kort of lang haar is er haarpommade voor mannen. Je kan je kapsel er een onberispelijke vorm mee geven, en tegelijk wordt het beschermd tegen vocht, wind en zweet. Voor een vetkuif, een nette haarscheiding of je haar strak naar achter gekamd.

Matte versus glanzende pommades

Glanzende pommades dienen niet alleen om je kapsel vorm te geven maar geven je haar ook glans. Alleen is dat niet altijd de bedoeling. Als je geen glanzend haar wil, kies dan een pommade met mat effect. Je kan je kapsel de vorm geven die je wil, terwijl toch niemand merkt dat je een pommade gebruikt hebt.

Experimenteer je graag met haarstyling? Probeer ook eens fibre gum of stylingpasta!