Haar glansspray

Meest verkocht

Als je het één keer probeert, zweer je er voor altijd bij. Haargloss geeft je haar in enkele seconden flair. Geniet van glanzend haar, een perfect houdend kapsel en volume – uiteraard zonder dat je haar aan elkaar plakt. Je hebt maar te kiezen.

Op notino.nl vind je de beste haargloss van populaire merken als Wella, L’Oréal Professionnel, TONI&GUY en vele andere.

Haargloss aanbrengen

Of je nu haargloss kiest in de vorm van een glansspray, haarlak, schuim of gel, het gebruik is altijd snel en eenvoudig:

  • Spuit een glansspray alleen op droog haar, van op een door de producent aangeraden afstand.
  • Als je liever gel gebruikt, smeer hem dan eerst uit in je handpalmen en smeer hem daarna gelijkmatig in je natte of droge haar.
  • Stylingschuim dient niet alleen om je haar meer te doen glanzen maar ook om je kapsel vorm te geven. Doe het daarom op je haar vóór het föhnen, en föhn je haar daarna over een ronde borstel.

3 tips voor glanzend haar

Wil je dat je haar natuurlijk glanst? Gebruik dan ook:

  1. een hydraterende shampoo: die fixeert het vocht in de haren en voorkomt uitdroging.
  2. een conditioner: die voedt het haar en sluit de haarvezels waardoor het oppervlak ervan gladgestreken wordt. Het resultaat is niet alleen meer glans, maar ook gemakkelijker uitkammen.
  3. haarolie: die geeft het haar ogenblikkelijke glans en bevat bovendien regenererende bestanddelen, waardoor je haar geleidelijk aan zijn natuurlijke glans terugkrijgt.