Gucci BloomHaarparfum voor Vrouwen

1×
Gucci Bloom Haarparfum voor Vrouwen
Gucci Bloom Haarparfum voor Vrouwen
30 ml
31,70

Code: GUC3253 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Gucci Bloom

De haargeur Gucci Bloom is een uitstekende aanvulling op het parfum uit dezelfde collectie. Is zeer haarvriendelijk, daarom kun je hem meerdere keren per dag gebruiken.

Over het merk Gucci

Progressief, innovatief en richtingbepalend – het merk Gucci geeft al bijna honderd jaar vorm aan de wereld van de mode. De moderne en eclectische producten van dit merk zijn het hoogtepunt van de Italiaanse ambachtelijke kunst en zijn van onovertroffen kwaliteit met de nadruk op het detail.

Aan het begin van dit alles stond in 1921 de onopvallende Guccio Gucci, die een werkplaats voor leerverwerking stichtte. Hij had er toen waarschijnlijk geen idee van dat hij net zijn naam aan een modelegende gegeven had die eenmaal de wereld zou veroveren.

Tegenwoordig straalt het merk Gucci niet alleen op de catwalks, maar is de collectie uitgebreid met allerlei modeaccessoires, cosmetica en parfums. Tot de bekendste daarvan behoren zeker de aromatische Gucci Guilty, een geur voor mannen, en Gucci Bloom, een romantische bloemengeur voor vrouwen.

Volgens de visie van de huidige creatief directeur Alessandro Michele heeft het merk Gucci de luxe voor de 21e eeuw opnieuw gedefinieerd en is de positie van Gucci als een van de grootste modehuizen ter wereld versterkt.

Review Gucci Bloom