GarnierBotanic Therapy Honey & Beeswax Vaste shampoo

Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax Vaste shampoo
Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax Vaste shampoo
60 gr
5,90

Code: GAR06055 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 22-10-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-10-2021

Beschrijving Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax
Kenmerken

Elke stap die bijdraagt aan het behoud van de schoonheid der natuur telt. De vaste shampoo Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax heeft hetzelfde effect als een klassieke, vloeibare shampoo, maar is bovendien ecologisch en heel praktisch. Geef hem een kans en je zal al snel begrijpen waarom hij niet in jouw cosmetica-uitrusting mag ontbreken.

Kenmerken:

  • productieproces met laag waterverbruik
  • niet milieubelastend
  • regenereert en voedt het haar

Ingrediënten:

  • veganistisch product

Hoe te gebruiken:
Gebruik voor het beste resultaat in combinatie met de verzorging uit dezelfde reeks. Maak je haar en de shampoo goed nat. Schuim de shampoo op in je handen en masseer het schuim daarna zacht in je haar. Spoel tot slot grondig uit.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Regeneratie, Voedend
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
beschadigd

Over het merk Garnier

De cosmetica van Garnier beïnvloedt al langer dan een eeuw over de hele wereld de levens van mannen en vrouwen. Garnier is in Frankrijk ontstaan en heeft zich tot een van de meest gerespecteerd cosmeticamerken geprofileerd.

De geschiedenis van het merk begon in 1904, toen de kapper Alfred Amour Garnier het eerste plantaardige tonicum ontwikkelde voor de schoonheid van het haar en dat al spoedig een bestseller werd. In 1960 ontstond het eerste haarkleuringsartikel van Garnier voor thuisgebruik en zo konden vrouwen hun haar gaan beschouwen als een modeaccessoire. Tot de andere artikelen die vrijwel meteen populair werden, behoren het micellaire water van Garnier of de reinigingsgel Garnier Pure Active.

Het merk Garnier heeft altijd een open oor voor de wensen van zijn klanten gehad en reageert meteen op hun behoeften op het gebied van de huid- en haarverzorging. Het merk maakt producten die werkelijk effectief en toch betaalbaar zijn, en die het dagelijkse verzorgingsritueel vereenvoudigen. Juist daarom is de cosmetica van Garnier zo succesvol geworden en kan je de artikelen in meer dan 120 landen kopen.

Review Garnier Botanic Therapy Honey & Beeswax