Estée LauderSpellbound Eau de Parfum voor Vrouwen

Estée Lauder Spellbound Eau de Parfum voor Vrouwen
Estée Lauder Spellbound Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
76,30

Je bespaart 21%
50 ml
59,77

Op voorraad | Code: EST0728
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Herinner je je nog het gevoel toen je net verliefd was? Met de eau de parfum voor vrouwen Estée Lauder Spellbound, heb je dat meteen weer terug. Haar onweerstaanbare geurcompositie met kruiden, bloemen, fruit en vanille verbergt passie, gevoel en vrouwelijkheid. Kortom, een ​​ideale geur, en niet alleen voor romantische dates.

  • bloemig-oriëntaalse vrouwengeur
  • roept gevoelens van prille verliefdheid op
  • gelanceerd in 1991

Samenstelling van de geur
De geur opent met tedere roos, lelietjes-van-dalen en zoete abrikoos. De hartnoten worden gedomineerd door oranjebloesem en aromatische kardemom. De basisnoten, die het langst op de huid blijven zitten, zijn warm sandelhout, heerlijke vanille en amber.

Verhaal van de geur
Estée Lauder Spellbound werd al in 1991 gecreëerd. Evelyn Lauder zei over deze geur: "Dankzij romantiek en fantasie kunnen we de dagelijkse zorgen beter aan. We willen allemaal verliefd worden… en Spellbound helpt daarbij.“

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.