Estée Lauder Pure Color Envy Matte

Matterende Lippenstift

Estée Lauder Pure Color Envy Matte Matterende Lippenstift
Estée Lauder Pure Color Envy Matte Matterende Lippenstift
33,00

Je bespaart 21%
Tint 208 Blush Crush 3,5 gr
26,10

Code: EST4487 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 24-7-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 23-7-2019
Estée Lauder Pure Color Envy Matte
Tint 208 Blush Crush 3,5 gr | 26,10

Product beschrijving Estée Lauder Pure Color Envy Matte

De lipstick Estée Lauder Pure Color Envy Matte zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lippen zien er vol en gezond uit
  • crèmeachtige textuur
  • lange houdbaarheid
  • mat effect

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Estée Lauder

Het cosmeticamerk Estée Lauder is vernoemd naar de oprichtster ervan, Estée Lauder (geb. Josephine Esther Mentzer). Interessant is, dat Estée met slechts vier producten begon die ze aanbood in de hotels van New York en in schoonheidssalons.

De filosofie van het bedrijf is simpel – elke vrouw kan er geweldig uitzien. Estée bedacht echter het principe dat niet alleen noodzakelijk is om de klanten te laten zien hoe ze mooi kunnen worden, maar ook hoe ze hun schoonheid kunnen behouden. Om deze reden wijdde ze zich veel aan de advisering en de training van consultantes. Het duurde niet lang voordat haar kleine bedrijf uitgroeide tot een wereldwijd concern, waarvan de producten nu verkrijgbaar zijn in meer dan 150 landen over de gehele wereld.

Parfums, mascara, make-up, crèmes en andere producten van Estée Lauder bevatten een aantal unieke en luxueuze ingrediënten. Estée Lauder ontdekte als 's werelds eerste het effect van glucosamine (dat dode huidcellen verwijdert) en kan bogen op enkele patenten.