Product beschrijving Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh
Kenmerken

De vloeibare foundation Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh vloeit perfect samen met je huid, waar hij het effect van “nude” make-up creëert, en beschermt je gezicht tegelijk tegen de zon.

Eigenschappen:

  • verbergt oneffenheden en geeft een natuurlijke indruk
  • maakt de teint egaal zonder een maskereffect te creëren
  • voorkomt vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van negatieve invloeden
  • zorgt tot 24 uur lang voor een verzorgde, frisse uitstraling
  • hydrateert de huid langdurig en beschermt haar dankzij de antioxidanten in de samenstelling
  • biedt de huid bescherming tegen UV-straling met SPF 30
  • heeft een extra lichte, vloeibare consistentie

Ingrediënten:

  • zonder olie-bestanddelen
  • vrij van parfum

Aanbrengen:
Goed schudden voor gebruik. Open het flesje, leg een vinger stevig op de opening en draai het flesje ondersteboven en weer terug. Die hoeveelheid foundation is genoeg voor een lichte tot middelmatige dekking van je hele gezicht. Herhaal voor een hogere dekking.

Kenmerken

Consistentie
fluid
Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Licht, Medium
Zonbescherming
met SPF

Wij schreven over Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh
Artikelen

Over het merk Estée Lauder

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.

Review Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh