Skip to main content

Estée LauderBronze Goddess Glitter Olie

Estée Lauder Bronze Goddess Glitter Olie
Estée Lauder Bronze Goddess Glitter Olie
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: EST10986
Cadeautje voor jou
Een miniset met huidverzorgingsproducten in een mooi cosmeticatasje krijg je nu als cadeau bij aankoop van Estée Lauder boven de € 69.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Duik in de warme wateren van een nooit eindigende zomer. De glitterolie van Estée Lauder Bronze Goddess brengt de vermoeide, uitgedroogde huid op elk moment tijdens het jaar tot leven. Hij verzacht je huid niet alleen, maar geeft een heerlijke geur en een schitterende glans. De olie laat ook je haar prachtig glanzen, temt onwillige lokken, effent ze en vermindert broosheid.

Eigenschappen:

  • revitaliseert de doffe, droge huid
  • verzacht de huid en brengt glans
  • verzacht stugge haarlokken
  • helpt de broosheid ervan te verminderen
  • laat het haar glanzen

Aanbrengen:
Schud de glitterolie Estée Lauder Bronze Goddess voor gebruik goed. Breng daarna aan op de schone, droge huid. Vermijd het gebied rond de ogen en wrijf goed uit. Je kunt een kleine hoeveelheid met de vingertoppen in je droge haar masseren.

Notino tip:
De olie heeft dezelfde geur als het eau de toilette Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche. Hij verleent je huid en je haar verleidelijke floraal-oriëntaalse tonen.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
alle huidtypen
Soort olie
olie fusion

Het bedrijf Estée Lauder draagt de naam van de oprichter, die in de 20e eeuw letterlijk een revolutie in de wereld van de schoonheid ontketende. Als het nichtje van een apotheker kwam ze al jong in contact met de productie van cosmetica en maakte spoedig haar eerste huidcrème. In 1946 startte ze de verkoop van eigen producten onder de naam Estée Lauder.

Het merk Estée Lauder werd ontwikkeld met toewijding, volharding en passie. Estée bezocht vaak schoonheidssalons overal in New York, het merk bloeide dankzij de persoonlijke aanbevelingen van individuele klanten en de huidverzorgingsproducten van Estée Lauder werden al snel populair.

Het kleine bedrijf werd geleidelijk aan een kwaliteitsmerk met internationale bekendheid. De iconische schoonheidsartikelen van Estée Lauder maakt vandaag de dag deel uit van de cosmetische uitmonstering van vele vrouwen en de huidcrème van Estée Lauder is dankzij de luxe ingrediënten en wetenschappelijke benadering het beste, wat je maar voor je huid kunt wensen. De filosofie van het merk Estée Lauder is namelijk bijzonder eenvoudig – elke vrouw kan er geweldig uitzien, en dat zonder onderscheid in leeftijd.