Dunhill Icon Racing Eau de Parfum voor Mannen

3×
Dunhill Icon Racing Eau de Parfum voor Mannen
Dunhill Icon Racing Eau de Parfum voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,00

Je bespaart 62%
100 ml
36,50

Code: DUN2018 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Dunhill Icon Racing
Samenstelling

De avontuurlijke eau de parfum Dunhill Icon Racing weerspiegelt de vreugde van een rit door het Engelse landschap. Geniet van het gevoel van vrijheid en elegantie van de ochtend tot de avond!

  • houtachtige citrusgeur
  • voor de stijlvolle man met een vrije geest
  • ideaal om de hele dag te dragen

Samenstelling van de geur
In het begin hult de geur Dunhill Icon Racing je in een frisse waaier van citrusakkoorden en contrasterende gekruide tonen. Mannelijke kardemom verenigt zicht met magische oranjebloesem. Het hart is doordrongen van lavendel, aangevuld met intensieve peperakkoorden. Guaiac-hout maakt een heel charismatische indruk en de essence van muskus en vetiver zorgen in het slot voor een volmaakt samenspel.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Kardemom, Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Lavendel , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Guaiac Hout , Vetiver
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Dunhill

Alfred Dunhill richtte zijn merk met dezelfde naam op in Londen, in 1893, kort nadat hij volwassen was geworden. Van begin af representeerde het merk een zekere mannelijkheid.

In de vroege jaren hield het bedrijf zich bezig met de fabricage van lederen accessoires voor de automobielindustrie, herenmode-accessoires en van teugels voor paarden. Pas veel later breidde Dunhill zijn belangstelling uit voor andere zaken, zoals horloges, rookartikelen, schrijfbenodigdheden en parfums.

De gemeenschappelijke noemer van alle parfums van Dunhill is mannelijkheid, de degelijkheid van de hogere klasse en een lange levensduur. Het gezicht van het merk is bijvoorbeeld de acteur Jude Law.

Review Dunhill Icon Racing3