Clinique Chubby Stick

Hydraterende Lippenstift

Clinique Chubby Stick Hydraterende Lippenstift
20,00

Je bespaart 13%
Tint 07 Super Strawberry 3 gr
17,50

Code: CLK0461 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Clinique Chubby Stick
Tint 07 Super Strawberry 3 gr | 17,50

Beschrijving van de cosmetica Clinique Chubby Stick

De lipstick Clinique Chubby Stick zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • geeft een zachte glans aan je lippen
  • hydrateert en verzorgt de lippen
  • satijneffect

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.