Clinique Aromatics Elixir

Deo roller voor Vrouwen 75 ml

Clinique Aromatics Elixir Deo roller voor Vrouwen  75 ml
Clinique Aromatics Elixir Deo roller voor Vrouwen  75 ml
25,00

Je bespaart 29%
75 ml
17,80

Code: CNE0151 | Meer dan 20 st. in voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

st
PostNL
maandag 27-5-2019
Clinique Aromatics Elixir
75 ml | 17,80

Beschrijving van het parfum Clinique Aromatics Elixir

De roll-on deodorant Clinique Aromatics Elixir is een geweldige aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten en geeft tegelijkertijd de huid een aangename geur, zodat je je in elke situatie zelfbewust zult voelen.

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.

Beoordeling Clinique Aromatics Elixir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!