Clinique Aromatics Elixir

Deo Roller voor Vrouwen 75 ml

Clinique Aromatics Elixir Deo Roller voor Vrouwen  75 ml
Clinique Aromatics Elixir Deo Roller voor Vrouwen  75 ml
Clinique Aromatics Elixir Deo Roller voor Vrouwen  75 ml
25,00
Korting 18%
75 ml
20,50

Code: CNE0151 | Meer dan 20 st. in voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Clinique Aromatics Elixir
75 ml | 20,50

Beschrijving van het parfum Clinique Aromatics Elixir

De roll-on deodorant Clinique Aromatics Elixir is een geweldige aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten en geeft tegelijkertijd de huid een aangename geur, zodat je je in elke situatie zelfbewust zult voelen.

Over het merk Clinique

Het merk Clinique zag het licht in 1968. De impuls hiertoe was voor de stichtster Estée Lauder een interview met een dermatoloog dat gepubliceerd was in het modeblad Vogue. De inhoud van het artikel inspireerde haar om eersteklas hypoallergene cosmetica voor elk huidtype te creëren.

Clinique biedt een complete set producten voor de perfecte make-up, huid- en lichaamsverzorging, evenals parfums voor mannen en vrouwen. Ook werd de speciale lijn Clinique Medical ontwikkeld, die bestemd is voor pre- en post-operatieve huidverzorging en alleen verkrijgbaar is bij artsen.

De producten van Clinique zijn ongeparfumeerd en bevatten geen allergenen, dus ze zijn geschikt voor de allergevoeligste huid. Ze trekken zeker de belangstelling van alle personen die last hebben van allergieën en een geschikte cosmetica zoeken.

Beoordeling Clinique Aromatics Elixir

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!