BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W

Roterende Stylefohn

BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W Roterende Stylefohn
BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W Roterende Stylefohn
61,90

Code: BBS1913 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W
| 61,90

Product beschrijving BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W

De krultang BaByliss Air Brushes PRO Rotating Brush 800W creëert losse golven en geeft je haar binnen enkele minuten een perfecte vorm.

Kenmerken:

  • ionisatiefunctie
  • draaibare kabel
  • reserveonderdelen zijn inbegrepen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk BaByliss

Het merk BaByliss is de belichaming van de professionele haarverzorging. Het merk ontstond in de pulserende periode van de jaren zestig van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de stad waar je de spannendste ogenblikken van de mode kon meemaken.

Niet ver van de Eiffeltoren werkte coiffeur René Lelièvre vol overgave aan zijn idee en juist in zijn studio ontstond de eerste haartang. Het succes liet niet lang op zich wachten en het revolutionaire instrument werd een hit. Zo werd het merk Babyliss geboren.

In de loop der jaren werd Babyliss een van de marktleiders op het gebied van de haarverzorging en ook het meest verkochte merk op de Europese markt in de categorie haartangen. De apparatuur van Babyliss voor schoonheid en verzorging wordt tegenwoordig zowel thuis als in kapsalons gebruikt en dat in meer dan 60 landen.