AzzaroWanted Deodorant Spray voor Mannen

Azzaro Wanted Deodorant Spray  voor Mannen
Azzaro Wanted Deodorant Spray  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
22,00

Je bespaart 18%
150 ml
17,90

Op voorraad | Code: AZZ02564
1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Combineer je geur tot een harmonieus geheel. De deodorant Azzaro Wanted geeft hetzelfde aroma vrij als de geur uit jouw flacon en vormt er zo een volmaakt duo mee.

Kenmerken:

  • beschermt tegen vervelende geur
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • geeft frisheid
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Hoe te gebruiken:
Je kunt het op elk moment van de dag herhalen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Volledige samenstelling

ALCOHOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PARFUM/FRAGRANCE. TRIETHYL CITRATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. BENZYL SALICYLATE. ETHYLENE BRASSYLATE. CITRONELLOL. COUMARIN. LIMONENE. GERANIOL. LINALOOL. CITRAL [C2981B]. DISCLAIMER:L’ORÉAL STELLT IHNEN DIE NACHSTEHENDEN INHALTSSTOFFLISTEN AUF IHREN WUNSCH ZUR VERFÜGUNG, OHNE HIERZU RECHTLICH VERPFLICHTET ZU SEIN. SIE GELTEN STETS NUR FÜR DAS JEWEILS BEZEICHNETE PRODUKT MIT DER DAZU ANGEGEBENEN PRODUKT-REFERENZNUMMER. AUF EINEM PRODUKT FINDET SICH DIESE JEWEILS AM ENDE DER INHALTSSTOFFLISTE. BEI PRODUKTEN, DIE SICH AUS VERSCHIEDENEN BESTANDTEILEN ZUSAMMENSETZEN (Z.B. COLORATIONEN), WIRD NACHFOLGEND EINE INHALTSSTOFFLISTE FÜR JEDEN BESTANDTEIL ANGEGEBEN.DA L’ORÉAL REGELMÄßIG NEUE WISSENSCHAFTLICHE ERKENNTNISSE IN DIE PRODUKTFORMULIERUNG EINFLIEßEN LÄSST, KÖNNEN VON EINER REFERENZ VERSCHIEDENE VERSIONEN MIT UNTERSCHIEDLICHEN ZUSAMMENSETZUNGEN IM UMLAUF SEIN. ZUR ÜBERPRÜFUNG DER ZUSAMMENSETZUNG EINES BESTIMMTEN EINZELPRODUKTES IST DAHER STETS DIE AUF DEM PRODUKT ANGEBRACHTE INHALTSSTOFFLISTE ZU KONSULTIEREN. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Verpakkingssoort
Spray

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.