Avon Quantium for Him

eau de toilette voor Mannen 50 ml

Avon Quantium for Him eau de toilette voor Mannen  50 ml
Avon Quantium for Him eau de toilette voor Mannen  50 ml
50 ml
4,90

Code: AVO1333 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Avon Quantium for Him
50 ml | 4,90

Beschrijving van het parfum Avon Quantium for Him

Avon Quantium for Him Eau de Toilette is een uitgesproken mannelijke geur waarmee je op elk moment van de dag vol zelfvertrouwen zal zijn.

  • kruidige houtachtige geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Samenstelling
Amber , Ceder , Limoen
Geursoort
houtachtig, oriëntaalse

Over het merk Avon

Avon is tegenwoordig een legende in de wereld van schoonheid. Het merkt bestaat al meer dan 125 jaar en oriënteert zich rond de vrouw en haar charme. Het merk biedt verzorgingsproducten, decoratieve cosmetica en Avon parfums.

Het begon in 1886, toen boekenverkoper David McConnell bij elke bestelling een klein, lekker geurend geschenk toevoegde. Zijn geuren waren al snel populairder dan de boeken zelf en daarom besloot hij zijn eigen cosmeticabedrijf op te starten. Maar hij geloofde nog steeds in het belang van persoonlijk contact. Zo is het idee van de 'Avon lady' ontstaan waarmee vrouwen de mogelijkheid kregen om financieel onafhankelijk te worden. Een integraal onderdeel van de persoonlijke verkoop was vervolgens ook de Avon-catalogus met cosmetica.

Vandaag de dag kun je de Avon-producten ook online kopen, het merk vergeet echter niet haar traditionele manier van verkopen. Kies je eigen weg en test zelf dit beproefde merk. Avon is trots op de huidverzorging Anew, haarverzorging Advance Techniques, de exclusieve collectie Luxe, de verzorgende producten Planet Spa of de kinderlijn Avon Baby.

 

Beoordeling Avon Quantium for Him

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!