Avon Advance Techniques

Droog Shampoo in Spray

Avon Advance Techniques Droog Shampoo  in Spray
Avon Advance Techniques Droog Shampoo  in Spray
Avon Advance Techniques Droog Shampoo  in Spray
150 ml
4,90

Code: AVO4546 | 1 stuk(s) op voorraad
st
GLS
donderdag 22-11-2018
Cadeautje voor jou
Alleen deze week! Ontvang 25% korting op dit product. Gebruik de promocode bf25nl. Meer informatie. Deze aanbieding is niet van toepassing op artikelen in de uitverkoop of sale.
Avon Advance Techniques
150 ml | 4,90

Beschrijving van de cosmetica Avon Advance Techniques

Deze droge shampoo Avon Advance Techniques Advance Techniques geeft je haar opnieuw volume en een frisse uitstraling. Geniet van het gevoel van schoon haar zonder het te moeten wassen.

Kenmerken:

  • laat geen witte sporen achter in het haar
  • absorbeert overtollig vet
  • creëert een rijk en luchtig volume
  • laat het haar geuren

Hoe te gebruiken:
Schud voor gebruik de container goed. Spuit vooral bij de haarwortels op een afstand van 20-30 cm van het hoofd. Masseer zachtjes in met je vingers in de individuele strengen en kam vervolgens grondig uit.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen

Over het merk Avon

De klassieke eaux de parfums Atelier des Ors vormen de belichaming van een passie voor geur. Achter deze creatie staat de wens om een geheel nieuwe en andere kijk op haute parfumerie te ontwikkelen.

Het merk Atelier des Ors werd opgericht in Frankrijk in 2015 en biedt de klanten een aantal uitzonderlijke geuren aan die knowhow hebben en het Franse savoir-vivre weerspiegelen. Daarnaast verschaffen de eaux de parfum niet alleen een buitengewoon geurig genot, maar verblinden je met hun luxueuze flacons. Elke flacon bevat een verfijnd aroma en een bekoorlijke gouden glittering die na het schudden een unieke aanblik biedt.
Verwen jezelf met een geur van Atelier des Ors die een waar kunstwerk is en al je zintuigen bekoren zal!