Artdeco Fixing Powder Caster

Transparante Poeder

Artdeco Fixing Powder Caster Transparante Poeder
Artdeco Fixing Powder Caster Transparante Poeder
Artdeco Fixing Powder Caster Transparante Poeder
4930 10 gr
6,90

Code: ART2257 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Fixing Powder Caster
4930 10 gr | 6,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Fixing Powder Caster

Het product voor de fixatie van de make-up Artdeco Fixing Powder Caster is een onmisbare hulp die ervoor zorgt dat je make-up zelfs na enkele uren nog steeds perfect is.

Kenmerken:

  • langdurige fixatie van de make-up
  • absorbeert het vet van de huid
  • één universele tint die geschikt is voor alle huidtypes en -tinten

Hoe te gebruiken:
Breng het poeder aan op je gezicht met een kwast of spons voor een matte huidlook en langdurige fixatie.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.