Amouage First Rose

Huisparfum 100 ml

Amouage First Rose Huisparfum 100 ml
Amouage First Rose Huisparfum 100 ml
Amouage First Rose Huisparfum 100 ml
Amouage First Rose Huisparfum 100 ml
Huisparfum 100 ml

Code: AMU3655 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Koop Amouage niche parfum met 15% korting. Gebruik de promo code amo15nl in het winkelmandje. Betreed de luxueuze wereld van nicheparfum met Amouage!

Beschrijving van het parfum Amouage First Rose

De thuisspray Amouage First Rose verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • bloemige geur

Samenstelling

Karakter van de huisparfum
bloemen

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Beoordeling Amouage First Rose

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!