Alfaparf MilanoRevolution Haarkleurpigment

Alfaparf Milano Revolution Haarkleurpigment
Alfaparf Milano Revolution Haarkleurpigment
7,70
Tint PINK 90 ml
Code: ALF02009 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving Alfaparf Milano Revolution
Kenmerken

De haarverf Alfaparf Milano Revolution verleent je haar een intense kleur en stralende glans.

Kenmerken:

  • de kleur blijft lang mooi en verzadigd
  • geeft het haar voeding en hydratatie
  • heeft een langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Alleen voor professioneel gebruik.

Belangrijke informatie

Kan een allergische reactie veroorzaken. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met “zwarte henna” kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Kleur uw haar niet als: — u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid; — u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad; — u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage m Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen. Gevaar voor blindheid. Bij contact met de ogen onmiddellijk uitspoelen. Geschikte handschoenen dragen. Buiten het bereik van kinderen houden.
Volledige tekst

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarkleur
roze

Over het merk Alfaparf Milano

Alfaparf Milano – professionaliteit en Italiaanse stijl in de haarverzorging. Alfaparf Milano is eem toonaangevend Italiaans merk van professionele haarproducten. De middelen voor de haarverzorging, styling en haarverven worden al 30 jaar lang ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kappers en schoonheidssalons. Alle producten van het merk Alfaparf Milano worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit dankzij lange-termijnonderzoek en gecertificeerde innovatie.

Als je je haar kwaliteitszorg en een moderne behandeling in Italiaanse stijl gunt, maak dan een keuze uit een breed scala van shampoos, conditioners, regenereratiemaskers, conditioners, styling gels, lakken, harsen en andere producten van het merk Alfaparf Milano dat geschikt is voor elk type haar. Met Alfaparf Milano gun je je haar elke dag het beste.

Review Alfaparf Milano Revolution