Afnan Supremacy Silver Eau de Parfum voor Mannen

6×
Afnan Supremacy Silver Eau de Parfum voor Mannen
Afnan Supremacy Silver Eau de Parfum voor Mannen
100 ml
41,50

Code: AFN0004 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Afnan Supremacy Silver
Samenstelling

Ervaar een aanraking van het Oosten en betoverende, verwarmende tonen aan den lijve. De eau de parfum voor mannen Afnan Supremacy Silver hult je in de sluier van een diepe, gourmand geur en wordt een onmisbaar deel van je persoonlijkheid. Laat de geurcompositie voor je spreken en toon de wereld je mannelijke charisma.

  • houtachtige, aromatische geur
  • voor de moderne, zelfbewuste man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
In de opening van de geurcompositie klinken de frisse, fruitige noten van cassis, appel, ananas en bergamot. Vervolgens komen de hartnoten aan het woord in de vorm van sensuele roos, zachte jasmijn, onmiskenbare berk en patchoeli. Het innemende slot behoort toe aan verwarmende muskus, gourmand vanille, echte amber en eikenmos.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum voor mannen Afnan Supremacy Silver werd op de markt gebracht in het jaar 2013. Net als de andere geuren van dit merk uit Dubai is Supremacy Silver een vereniging van de Westerse parfumtraditie met de exotische geuren uit het Nabije Oosten.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen , Appel , Ananas , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Berk , Roos , Jasmijn , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Eikenmos , Ambergris
Geursoort
fruitig, leder, houtachtig

Review Afnan Supremacy Silver6