Ga naar hoofdcontent

Toni & Guy

Over TONI&GUY

Of je nu zin hebt om met je kapsel te experimenteren en jezelf van anderen te onderscheiden, of je wilt "slechts" de beste haarverzorging; de producten van TONI&GUY overtreffen al je verwachtingen. Test een van de beroemdste kappersmerken aller tijden.

Het succesverhaal begon meer dan 50 jaar geleden in Londen met een kleine kapsalon van de broers Toni en Guy Mascolo. Vandaag de dag heeft het kappersnetwerk wereldwijd meer dan 500 vestigingen en de Toni and Guy-producten worden door veel professionals gebruikt. Het merk is ook bekend in de mode-industrie en was in 2010 de officiële sponsor van de British Fashion Awards.

Dankzij TONI&GUY is een uniek kapsel volgens je eigen wensen geen probleem. Behalve shampoos, conditioners en haarmaskers biedt dit merk voor elk haartype ook alles voor perfecte styling. Wil je de geparfumeerde glansspray of een TONI&GUY stylingspray met zeezout uitproberen? De speciale lijn voor mannen biedt bijvoorbeeld een styling pasta met matterend effect, verzachtende baardolie of de onmisbare snorwas.

volledige text text verbergen